28 Ιαν 2013

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΗΝ ΚΑΙ... ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ!



Ανακοίνωση 264 / 28.1.«2013»

Φαίνεται ότι αυτόν τον καημένο λαό τον θεωρούν πολύ ηλίθιο όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες και υπηρεσιακοί δημοσιογράφοι που, παριστάνοντας επίσης τους πολύ ηλίθιους, κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τον κόσμο τις τελευταίες δύο ημέρες, με αφορμή το ότι ένας βουλευτής της Αριστεράς, όχι στο κοινοβούλιο, ως όφειλε, αλλά σε ένα παπαδοσυνέδριο με τον τραγικά αποκαλυπτικό τίτλο «Εκκλησία και Αριστερά», τόλμησε να ψελλίσει το αυτονόητο (και φυσικά προ πολλού ισχύον) σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, ότι οι παπάδες κάθε θρησκείας πρέπει να πληρώνονται αποκλειστικά από τους φόρους των οπαδών της.

Αντί να ρωτήσουν τον συγκεκριμένο βουλευτή, όπως θα έκανε ο κάθε λογικός άνθρωπος, γιατί αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα δεν τολμάει να το θέσει εκεί που πρέπει, δηλαδή στο κοινοβούλιο, οι λεγεώνες των πολιτικάντηδων και των υπηρεσιακών δημοσιογράφων, πουλώντας κυριολεκτικά τρέλλα, ρεκάζουν τις τελευταίες 2 ημέρες από κοινού με τους αφέντες τους ρασοφόρους, ότι αυτό που πρότεινε ο βουλευτής ήταν τάχα η... πρόσθετη φορολόγηση των ορθόδοξων χριστιανών! Φαίνεται λοιπόν ότι όντως αυτόν τον καημένο λαό τον θεωρούν πολύ ηλίθιο, διαφορετικά θα φοβόντουσαν το λογικό κριτήριό του και δεν θα τολμούσαν ποτέ να επιδεικνύουν τόσο ξεδιάντροπα την από μέρους τους πλήρη αντιστροφή της αλήθειας.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνονται και από τους δικούς μας φόρους οι παπάδες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, μιας Εκκλησίας όχι απλώς ξένης αλλά επιπροσθέτως εχθρικής προς εμάς τους κατά τα πάτρια Έλληνες, την ώρα που η δική μας θρησκεία, η Ελληνική Εθνική, όχι μόνο στερείται θρησκευτικού νομικού προσώπου αλλά και φορολογείται κι από πάνω με... φόρο επιτηδεύματος!

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς οι μη Ορθόδοξοι, ούτε καν χριστιανοί, τις ογκώδεις στρατιές των ορθόδοξων παπάδων, θεολόγων, ιεροκηρύκων και όλων των λοιπών ενασχολουμένων με το να κουρκουτιάζουν τα μυαλά και να φοβίζουν τις ψυχές των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή την χώρα.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς τα κρατικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, που νύχτα - ημέρα ξεχειλίζουν θρησκοληψία και Βυζάντιο, σε μια συνεχή κατήχηση των απαίδευτων στον αληθινό Ελληνισμό, και άρα δίχως άμυνες, τηλεθεατών και ακροατών

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να συλλέγει το υπόδουλο στην Εκκλησία κράτος τους φόρους μας, και μέσω των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών να ταϊζει ξένους ορθόδοξους θεοκράτες που προσηλυτίζουν φτωχά έθνη μέσα από πατριαρχεία και ιεραποστολές.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να έχουν φάει τις προηγούμενες δεκαετίες οι ορθόδοξοι αφέντες τους απίθανα μεγάλα ποσά, από εκείνα που προορίζονταν για την οικονομική και τεχνική ανάπτυξη της χώρας μας, η οποία φυσικά δεν έγινε ποτέ και τώρα είναι χρεοκοπημένη με μία βαθύπλουτη ωστόσο Εκκλησία, όπως και με μερικές χιλιάδες βαθύπλουτων λαμογιών που τώρα, εις υγείαν των κορόϊδων, «επενδύουν» με πάσα άνεση στο Λονδίνο ή το Βερολίνο.

Φαίνεται ότι γι' αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πληρώνουμε εμείς τις μεγαλομανιακές εξαλλοσύνες των ορθόδοξων θεοκρατών, όπως την αερομεταφορά «με τιμές αρχηγού κράτους», αυτού που εκείνοι παρουσιάζουν στο ποίμνιό τους σαν «άγιο φως».

Για εμάς όμως, αντίθετα, λογικό, δίκαιο και φυσιολογικό είναι να πάψει κάποτε επιτέλους η αντιμετώπιση του Ελληνικού λαού από όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες και υπηρεσιακούς δημοσιογράφους ως μάζα ηλιθίων που ζει στα χρόνια του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου ή του ομόθρησκου Ιβάν του Τρομερού. Γιατί δεν είναι. Απλώς, στο υγιές τμήμα αυτού του λαού, οι λεγεώνες των πιο πάνω κυρίων, καθώς και των θεοκρατών εργοδοτών τους, φροντίζουν επιμελέστατα να μη δοθεί ποτέ η δυνατότητα να εκφράσει τις πεποιθήσεις του. Από τον κρυφό αλλά έκδηλο πανικό μπροστά στο πιθανό ξύπνημα του άλλου τμήματος, που έως τώρα το μυαλό του χτυπιέται στο μίξερ της θρησκοληψίας, του παραλογισμού και της αμάθειας.  

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ     

www.ysee.gr

22 Ιαν 2013

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...




Ανακοίνωση 263 / 21.1.«2013»

Το να επιστρέφουν οι  άνθρωποι στις ρίζες τους είναι κάτι το φυσιολογικό, όπως και το να επιστρέφουν στην πραγματική ταυτότητα (δηλαδή κοσμοαντίληψη, θρησκεία και αξιακό σύστημα) του έθνους στο οποίο ανήκουν. Και είναι επιπρόσθετα θαυμαστό όταν το κάνουν άνθρωποι, που τα έθνη στα οποία ανήκουν έχουν υποστεί εκχριστιανισμό ή εξισλαμισμό, γιατί τότε η επιστροφή γίνεται ηρωϊκά, ενάντια στην επιβεβλημένη λήθη, την ταπείνωση και τον γενιτσαρισμό.

Το ότι υπάρχουν λοιπόν σύγχρονοι κάτοικοι της Ελλάδος που τιμούν τα όσα τιμούσε το έθνος των Ελλήνων όταν αυτό ήταν ελεύθερο και αυτοκαθοριζόμενο, όταν δηλαδή είχε την δική του εθνική, δηλαδή Ελληνική, κοσμοαντίληψη, θρησκεία και αξιακό σύστημα, είναι συγκινητικό, αξιέπαινο και άξιο υποστήριξης, γι’ αυτό άλλωστε και ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στήριξε με ιερείς του την εορτή του Χειμερινού Ηλιοστασίου και της γέννησης των Θεών Ηρακλέους και Διονύσου που διοργάνωσε στην αρχαία Περραιβία η τοπική ένωση Ελλήνων «Δωδωναίων Δύναμις». Μία όμορφη εορτή στην οποία παρευρέθησαν 80 περίπου Συνέλληνες από διάφορα σημεία της Κεντρικής Ελλάδος. 

Μέχρι εδώ θα ήταν όλα καλά και, κυρίως, φυσιολογικά, εάν με αφορμή την παρουσίαση της εορτής από δύο εφημερίδες, δεν πεταγόταν ως… δεν ξέρουμε τι… ο τοπικός φορέας των ορθόδοξων χριστιανών (Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου), εισβάλλοντας σε χωράφια που δεν τον αφορούν, δηλαδή χωράφια μιας άλλης θρησκείας και μάλιστα όχι όποιας – όποιας θρησκείας, αλλά της αυτοχθόνου, προαιωνίας και εθνικής θρησκείας αυτού του τόπου.  

Παρά το ότι κατά τα μέτρα των ορθόδοξων θεοκρατών ήμασταν... «πολύ λίγοι» («μερικοί, ευτυχώς πολύ λίγοι» έγραψαν στην ανακοίνωσή τους), φαίνεται ότι τους κυρίευσε ένας ανεξήγητος πανικός. Διαφορετικά δεν εξηγείται, στο επίπεδο των απαιτήσεων μιας στοιχειωδώς καλής παπαδίστικης προπαγάνδας, το ότι παρασύρθηκαν να επιπλήξουν εμμέσως πλην σαφώς ακόμα και τις εφημερίδες για την αντικειμενική κάλυψη της εορτής μας («έγινε γνωστό μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. και λυπούμενοι ειλικρινώς γι' αυτό»).

Θεωρούμε ότι το ζητούμενο αυτής της κωμικής τελικά εμπλοκής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου στα πραττόμενα μιας άλλης θρησκείας, της Ελληνικής, είναι μάλλον η αγωνία να κρατήσουν με κάθε τρόπο τους πνευματικούς δούλους τους, δηλαδή τους φοβισμένους και αδαείς ανθρώπους που αδιαμαρτύρητα δέχονται, ακόμα και στον 21ο αιώνα της χρονολογίας τους, να τους αποκαλούνε «ποίμνιο», δηλαδή κοπάδι προβάτων («επισημαίνουμε στο ποίμνιό μας, προκειμένου να το διαφυλάξουμε από επιρροές και επηρεασμούς»). Και πώς νομίζουν ότι θα το πετύχουν αυτό; Μα με τις γνωστές εκφοβίσεις, η πιο αστεία των οποίων υιοθετήθηκε σε εκείνη την κωμική ανακοίνωση: τις ιεροπραξίες υπέρ των Θεών μας, έγραψαν, τις κάνουμε εμείς οι θρησκευτές τους! Τέτοια επισήμανση! Τέτοια αποκάλυψη!

Κάποτε πρέπει να μάθουν οι ορθόδοξοι θεοκράτες πως σε αυτόν το τόπο, δεν είμαστε όλοι οσφυοκάμπτες και εθελόδουλοι, σαν τους πολιτικούς, δημοτικούς και επικοινωνιακούς «παράγοντες», με τους οποίους αλληλοτρίβονται και τους οποίους χρησιμοποιούν για την διαιώνιση της κυριαρχίας τους σε αυτόν τον τόπο που δεν τους ανήκει. Όπως κάποτε πρέπει να μάθουν και ότι όταν κυριαρχικές θρησκείες επιτίθενται σε καταπιεζόμενες θρησκείες, χάνουν κάθε δικαίωμα να απαιτούν να μην δέχονται τις δίκαιες αντεπιθέσεις.

Για την ώρα πάντως ας παρηγορηθούν από το ότι είμαστε... «ευτυχώς πολύ λίγοι». Αλίμονο αν δεν ήμασταν, σε μία χώρα που τα πάντα, από το σχολείο μέχρι την τηλεόραση αποτελούν μία διαρκή κατήχηση και έναν διαρκή προγραμματισμό εγκεφάλων και εκφοβισμό συναισθηματικών κόσμων. Βεβαίως λοιπόν, για την ώρα, οι κατά τα πάτρια Έλληνες δεν είμαστε πολλοί. Και ούτε θέλουμε να γίνουμε δίχως προηγουμένως να υπάρξει η απαραίτητη παιδεία και η απαραίτητη υιοθέτηση του αξιακού συστήματος των Ελλήνων, δίχως δηλαδή προηγουμένως να κατακτηθεί η γνώση και η αρετή.

Κρατάμε πάντως καλή σημείωση γι’ αυτόν τον από ψυχολογικής πλευράς υπερενδιαφέροντα πανικό της φερτής και κυριαρχικής θρησκείας. Αν κάνουν τέτοια σφάλματα και τέτοιες απρέπειες τώρα, φανταζόμαστε σε τι εξαλλοσύνες θα προβούν όταν η μεταξύ μας αναλογία διαφοροποιηθεί αρκετά υπέρ ημών, στο μέλλον. Στο μέλλον που μπορεί να μην είναι αύριο, όμως έρχεται με σταθερό και σίγουρο βήμα.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ      

www.ysee.gr

19 Ιαν 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ»




Ανακοίνωση 262 / 19.1.«2013»

Όποιος έχει στοιχειώδη ευφυϊα, οφείλει να γνωρίζει ότι τα κάθε είδους σεβάσματα των ανθρώπων δεν γίνεται να ελεγχθούν «ιστορικά», για τον απλό λόγο ότι η «παράδοση» είναι μία εκ μεταδόσεως νομιμότητα και όχι επιστημονική κατάθεση. Πόσω μάλλον όταν οι αυτόκλητοι ελεγκτές είναι τελικά άνθρωποι που τα θρησκευτικά σεβάσματά τους είναι τα κατεξοχήν εφευρημένα, λ.χ. οι περισσότεροι «άγιοι» των χριστιανών δεν υπήρξαν ποτέ και όμως οι λάτρεις τους εξακολουθούν απτόητοι να τους δέχονται ως υπάρξαντες και μάλιστα μαρτυρήσαντες κι από πάνω.

Προ ημερών, στις 6 Ιανουαρίου, κάποιοι πολιτισμικά πρωτόγονοι άνθρωποι αφαίρεσαν από την Ιερά Οδό τα απομεινάρια από την εδώ και μερικούς αιώνες θεωρούμενη από τον αυτόχθονα πληθυσμό «Ελιά του Πλάτωνος», της οποίας ο κύριος κορμός έχει ήδη από το 1976 μεταφερθεί σε ειδική προθήκη της κοντινής Γεωπονικής Σχολής. Προφανώς τα θεώρησαν κατάλληλα για καυσόξυλο, πολλά απέχοντες -όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από τους ρωμιούς που λυμαίνονται την χώρα μας- από τους επισκέπτες των Αθηνών στις αρχές του περασμένου αιώνα, που ζητούσαν από τους ξεναγούς να επισκεφθούν εκείνη την σεβαστή ελιά «του Πλάτωνος», την οποία προγενέστερα αποκαλούσαν «του Περικλέους» .

Η πράξη λοιπόν της αφαίρεσης θα μπορούσε απλώς να καταταγεί στην γενικότερη αποκτήνωση που γνωρίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες με εκρηκτική μάλιστα αύξηση τώρα που η σπάνη αποτελεί καλό άλλοθι για συμπεριφορές που παλαιότερα θεωρούντο άπρεπες ή ακόμα και αισχρές.

Το πραγματικά αδιανόητο ήλθε από το Υπουργείο Παιδείας, Ορθόδοξου Θρησκεύματος, Πολιτισμού και Αθλητισμού, που, από τη μία, με ανακοίνωσή του επεχείρησε με τον πιο άγαρμπο τρόπο να κλείσει το θέμα (πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι ο κορμός που αφαιρέθηκε ήταν... «ήδη απονεκρωμένος»), ενώ, από την άλλη, μία αξιωματούχος του δήλωσε σε ημερήσια εφημερίδα ότι το δέντρο ήταν νεότερο του Πλάτωνος («η σύνδεσή του με τον Πλάτωνα είναι κάτι που ανήκει στην σφαίρα του θρύλου»), λες και αυτό ήταν το θέμα!.

Ας μάθουν λοιπόν οι κυρίες και κύριοι του Υπουργείου Παιδείας, Ορθόδοξου Θρησκεύματος, Πολιτισμού και Αθλητισμού πως το πραγματικό θέμα είναι ότι κάποιος υλοτόμησε ανενόχλητος κάτι που το 1920 ήταν για την Αθήνα ένα σημείο ξενάγησης, αλλά στις ημέρες σας ήταν παρατημένο, όπως παρατημένοι είναι άλλωστε και εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι (εάν δεν τους ξέρουν, ευχαρίστως να τους δώσουμε εμείς μία λίστα). Αυτό είναι το πραγματικό θέμα και εν τέλει σκάνδαλο για το οποίο δεν φθάνει μία «ανακοίνωση αποστάσεως» για να αποποιηθούν την ευθύνη.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

16 Ιαν 2013

ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ


Κυριακή 20 Ιανουαρίου

ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ, με ξεναγό τον συγγραφέα Βλάση Ρασσιά.

Τιμή συμμετοχής 5 ευρώ (για την οικονομική ενίσχυση του Φιλοσοφικού Αθήναιου «Εκατηβόλος» -  στα 5 ευρώ περιλαμβάνονται τα 2 που απαιτούνται για την είσοδο στον χώρο).

Προσυγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Θησείο, έξω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού.