17 Ιουν 2013

4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

 

4 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ «ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Ανακοίνωση 272 / 17.6.«13»

Την ώρα που η κυβέρνηση γδέρνει ζωντανό τον λαό για να αντλήσει χρήματα που απλώς δεν υπάρχουν πια στις τσέπες του και ταυτόχρονα εκτινάσσει στα ουράνια την ύφεση και την ανεργία, την ώρα που παριστάνει ότι δεν μπορεί ούτε καν να διατηρήσει τις στοιχειώδεις δομές του Πολιτισμού, πόσω μάλλον της αξιοπρεπούς ζωής των Νεοελλήνων, πληροφορηθήκαμε ότι έχουν εγκριθεί και ήδη προωθηθεί μεγάλα ευρωπαϊκά κονδύλια του λεγομένου ΕΣΠΑ για διάφορα κοινωνικώς και πολιτιστικώς ΑΧΡΗΣΤΑ «έργα», ένα εκ των οποίων είναι και η αποκατάσταση της εκκλησίας του «Αγίου» Νικολάου στο κέντρο του Πύργου της Ηλείας, η οποία έχει κοστολογηθεί με το αστρονομικό ποσό των 3.900.000 ευρώ!

Το αστρονομικό αυτό ποσό, «εξαφάλισε» από το ΕΣΠΑ (και μάλιστα από το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητας – Ανταγωνιστικότητας» !!!) ο Ηλείος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας – Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας, έχοντας ψευδώς χαρακτηρίσει ως δήθεν «νεώτερο μνημείο» τον πιο πάνω ορθόδοξο λατρευτικό χώρο, έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιους που κυριολεκτικώς πνίγουν την λεηλατημένη πατρίδα μας, αντιστοιχώντας ένας ανά 10 ενεργούς πιστούς !

Το αστρονομικό αυτό ποσό «εξαφάλισε» ο κ. Τζαβάρας για να παράσχει η Πολιτεία για μία ακόμη φορά δουλική υπηρεσία στην τυραννεύουσα Εκκλησία, αν όχι ακόμα και σε άμεση ικανοποίηση δικής της απαιτήσεως, αφού ο τοπικός θεοκράτης κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος («Γερμανός») κορόϊδευσε ανοικτά τον δοκιμαζόμενο από την ανέχεια Ελληνικό λαό, ευθύς αμέσως όταν το σκάνδαλο έγινε αντιληπτό από την ανεξάρτητη δημοσιογραφία (περιοδικό HOT DOC): «ο Θεός και ο άγιος Νικόλαος βοήθησαν ώστε, όταν οι μελέτες τελικά ενεκρίθησαν και από το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, να υπάρχει σε ενέργεια το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και υπουργός Πολιτισμού να είναι ο συμπολίτης μας κ. Κώστας Τζαβάρας, ώστε και με την φροντίδα του να ενταχθεί η ουσιαστική επισκευή του Ναού στο Πρόγραμμα τούτο».

Τον δοκιμαζόμενο από την ανέχεια Ελληνικό λαό, εκτός των Τζαβάρα – Παρασκευόπουλου, κορόϊδευσε ανοικτά και ο τοπικός δήμαρχος κ. Μάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε όχι μόνον απολύτως φυσιολογική αλλά και επιπροσθέτως «επιβεβλημένη» την αποκατάσταση της εκκλησίας με ευρωπαϊκά χρήματα που κανονικά θα έπρεπε να είχαν κατευθυνθεί στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητος, και παραλλήλως κατήγγειλε όλες τις αντιδράσεις και διαμαρτυρίες σαν… «μίζερες αντιδράσεις» που εμποδίζουν την... «πρόοδο».

Για τους «πολιτικούς άνδρες» κ.κ. Τζαβάρα και Παρασκευόπουλο (τον δήμαρχο εννοούμε), η πρόοδος της πατρίδος μας φαίνεται ότι συνοψίζεται σε αποκαταστάσεις εκκλησίων! Το ίδιο ίσως και για τους ψηφοφόρους τους και για τα κόμματα στα οποία ανήκουν.

Καταγγέλλουμε στους υπόλοιπους Έλληνες, τους μη πελάτες της πολιτικής διαφθοράς και τους μη σταυροκοπούμενους στα πόδια των ρασοφόρων και τυραννικών παρασίτων, ένα ακόμη σκάνδαλο ωμής διασπαθίσεως χρημάτων, τα οποία προ πολλού λείπουν από την υπό πτώχευση οικονομία της πατρίδος μας.

Καταγγέλλουμε και καλούμε τους πολιτικούς αυτής ακριβώς της πατρίδος, όσους ακόμα δεν έχουν ξεπουληθεί και ξεφτιλιστεί, να σηκώσουν ανάστημα, να προκαλέσουν έρευνες και να «μπλοκάρουν» την υλοποίηση αυτού του, κόστους 3.900.000 ευρώ, νέου θεοκρατικού αίσχους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr