31 Αυγ 2008

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Εκδήλωση προς τιμή των Μαραθωνομάχων.

Στον Μαραθώνα, στο Τρόπαιο Νίκης, στις 14 Σεπτεμβρίου «2008» και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Διοργανώνεται από το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών. Συμμετέχει το Άγημα «Άρες Άναξ».




Ανακοίνωση 203 / 18.7.2008

Κυριολεκτικά θλιβερή εικόνα παρουσιάζει το αποκατεστημένο μόνο και μόνο στα πλαίσια της φιγούρας του κράτους των ρωμιών για το τσίρκο των «Olympic Games Athens 2004» Τρόπαιο νίκης των Μαραθωνομάχων στην περιοχή του Σχινιά. Οι θλιβερές, διαλυμένες και ξεθωριασμένες πινακίδες πρώτης δυσφήμισης καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε ένα οικόπεδο πνιγμένο στα ξερόχορτα και τα μεστωμένα γαϊδουράγκαθα που φθάνουν το ενάμιση μέτρο.

Καθώς «λαμπρή» αντίθεση αποτελεί η επιμελώς καθαρισμένη από τα ξερόχορτα και όλα τα λοιπά παρακείμενη εκκλησία, εγείρονται τα ερωτήματα:

  1. κατά πόσον αισθάνονται Έλληνες οι θλιβεροί ρωμιοί που καθάρισαν μόνο τον λατρευτικό χώρο της φερτής πλην όμως νυν «κρατούσας» θρησκείας τους, και

  2. κατά πόσον ενδιαφέρεται το αρμόδιο Υπουργείο του κ. Λιάπη (το οποίο με ζήλο υπερασπίζεται την «αρχαιολογική φύση» των δικών μας λατρευτικών χώρων μη τυχόν οι ύμνοι μας και το θυμίαμά μας προκαλέσουν... φθορές στα εκτιθέμενα συντρίμμια!!!) για την πραγματική εικόνα που παίρνουν για την ημιπρωτόγονη πια χώρα μας οι ξένοι επισκέπτες πέρα από τις 3 - 4 «κλισέ» αρχαιότητες που επιδεικνύει το Ελληνικό Κράτος για να κρύψει την πολιτιστική αθλιότητά του.

Στα τέλη του μηνός Σεπτεμβρίου εμείς οι Έλληνες Εθνικοί θα τιμήσουμε στον χώρο του Τρόπαιου για μία ακόμα φορά τους Μαραθωνομάχους προγόνους μας. Ελπίζουμε η παρούσα ανακοίνωσή μας να έχει ήδη κινητοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του κ. Λιάπη και να είναι ο χώρος καθαρός και ευπρεπισμένος, όπως ταιριάζει σε κάθε χώρο που αναφέρεται στους πραγματικούς Έλληνες, δηλαδή στους Έλληνες πριν την βίαιη επιβολή του Χριστιανισμού. Διαφορετικά, μετά λύπης μας προειδοποιούμε ότι η απλή εκδήλωση τιμής θα μετατραπεί σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, παρουσία μάλιστα ευρωπαίων δημοσιογράφων του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ