18 Μαρ 2011

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ


ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Λόγω της μεγάλης πιθανότητας να επιχειρηθεί αιφνιδιαστική κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών μέσα στα επόμενα 24ωρα, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών κάλεσε από χθες (17 Μαρτίου) όλα τα μέλη και τους φίλους του σε ετοιμότητα ώστε να μπορούμε όλοι να σπεύσουμε στην Αρχαία Αγορά εάν τυχόν γίνει απόπειρα να πραγματοποιηθεί αυτό το έγκλημα κατά του Εθνικού μας Πολιτισμού (σήμερα κατατέθηκε και σχετική μήνυση κατά παντός υπευθύνου από εκπροσώπους διαφόρων φορέων και ομάδων).

Στα πλαίσια αυτής της οφειλόμενης ετοιμότητας, το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών δεν θα πραγματοποιήσει μάλιστα την Κυριακή 20 Μαρτίου την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη στο Ασκληπιείο της Αρχαίας Γόρτυνας, όπου τα μέλη και οι φίλοι του επί σειρά ετών εορτάζουν τα Ασκληπιεία και την Εαρινή Ισημερία.

Αντ' αυτού, η ιεροπραξία θα τελεστεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στον λόφο των Μουσών των Αθηνών, στις 12.00 το μεσημέρι (προσυγκέντρωση στον "Λουμπαρδιάρη" στις 11.30).

Συνέλληνες επαγρυπνείτε.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΜΑΣ!

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20.00 θα γίνει κανονικά στο Φιλοσοφικό Αθήναιο Εκατηβόλος η προγραμματισμένη παρουσίαση της θεολογίας και λατρευτικής του Θεού Ασκληπιού.